Røgfri skole

placeholder

Røgfri skole

Hele skolens område, både inde og ude, er røgfri. Det eneste sted der må ryges er det særligt afmærkede udendørs rygeområde - Den Gule Firkant. Der må ikke ryges udenfor dette rygeområde - herunder fraråder vi også rygning på fortov og vej foran skolen. Samme regler gør sig naturligvis gældende for rygning af e-cigaretter.

Skod- dag

Vi tog usædvanlige metoder i brug, da skolen oplevede for stor afvigelser af rygereglerne. Undervisningen blev nedlagt i en time og alle - både elever og ansatte - blev bedt om at hjælpe med at samle de utrolig mange skodder op, der lå udover hele skolens udendørs areal. Det viste sig at blive en god dag med stor opbakning til initiativet - hvilket også betyder, at vi allesammen i dag går lidt mere op i at overholde skolens rygepolitik. Vi håber du også vil hjælpe med at holde skolens areal ren og pæn.

 

 

Få hjælp til rygestop

Du kan få hjælp til at holde op med at ryge af skolens rygestoprådgivere. Vi samarbejder med Folkesundhed Aarhus og VIA University College om rygestop.

Skolen har sine egne rygestoprådgivere, som er klar med tilbud om rygestopkurser og andre metoder i forbindelse med rygestop. Derudover står rygestopinstruktører fra VIA uddannelsen bachelorer i Sundhed & Ernæring også klar til at hjælpe.

Hvis du ønsker hjælp til rygestop, så:

  • Kig ind til åben rygestoprådgivning - tirsdage kl. 13.00 - 13.409 i lok. A2.19
  • Ring eller sms til en af rygestoprådgiverne
  • Kom og snak med os, når du ser os i kantinen
  • Brug Folkesundhed Aarhus' gratis tilbud - se mere på slip-fri.dk

Du får ikke fravær for at følge ryge-stop holdene.

 

Kontakt

Rygestoprådgiver
MARIANNE KIRKEGAARD

Mobil: +45 2114 0659
Mail: mki@sosuaarhus.dk