placeholder

27-2-2017

PRESSEMEDDELELSE

Ny direktør for SOSU Østjylland

Efter en grundig ansættelsesproces med et stærkt ansøgerfelt har et enigt ansættelsesudvalg valgt 53-årige Anette Schmidt Laursen som ny direktør. Hun tiltræder 1. april 2017.

Anette Schmidt Laursen har 20 års erfaring fra hospitalsverdenen. Hun kommer fra en stilling som HR Chef på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har været ansat siden 2007. Inden da var hun Personalechef på Regionshospitalet Randers.

Anette Schmidt Laursen glæder sig meget til at lære organisationen at kende og til at fortsætte arbejdet med at styrke SOSU Østjyllands profil efter fusionen af skolerne i Silkeborg og Aarhus.

"SOSU Østjylland har, hvad der skal til, for at blive en central aktør på uddannelsesområdet i Øst- og Midtjylland. Vi har en rigtig vigtig opgave med at tilbyde stærke uddannelser til fremtidens velfærdssamfund, og jeg ser frem til at møde skolens ansatte og få etableret et godt samarbejde med de mange forskellige fagligheder og stærke kompetencer, som SOSU Østjylland rummer, " siger Anette Schmidt Laursen. Anette Schmidt Laursen er cand. jur fra Aarhus Universitet og i gang med en master i offentlig ledelse.

Derudover sidder hun i en række råd og udvalg. Blandt andet har hun været medlem af bestyrelsen i Business Park Skejby og cheflønforhandler for DJØF i Region Midtjylland.

Anette Schmidt Laursen er bosiddende i Randers og gift med Peter Nellemann Laursen, som er skoleleder i Randers Kommune. Sammen har de to voksne døtre på 20 og 23 år.

Vi er glade for det gode forløb i ansættelsesudvalget og ser frem til samarbejdet med Anette. Vi har en ambition om at skabe en stærk skole, der kan fortsætte med at udbyde uddannelser indenfor sundhed, omsorg og pædagogik på et fagligt højt niveau. Den opgave har vi stor tiltro til, at Anette kan løfte”, siger bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning.

Den hidtidige direktør Niels Brun Madsen samt den hidtidige uddannelsesdirektør Bente Strager har sidste arbejdsdag på skolen tirsdag den 28. februar.

I perioden frem til Anette Schmidt Laursens tiltrædelse konstitueres økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen som direktør.